Hjemmeplejen planlægger køretider lokalt En ny undersøgelse kortlægger tre forskellige måder at tilgå køretider og skitserer fordele og ulemper ved de forskellige tilgange.

En ny undersøgelse af hjemmeplejens køretider, der er udført af Rambøll for Ældre- og Sundhedsministeriet, dokumenterer, at den kommunale hjemmepleje og dertilhørende private aktører overvejende inddeler køretider efter tre forskellige metoder. Det viser ifølge formand for sundhedsudvalget, Jette Skive, i Kommunernes Landsforening, at det kommunale selvstyre lever i bedste velgående og at hjemmeplejen tager højde for lokale forhold. »I kommunerne har vi stor opmærksomhed på, hvordan vi planlægger og udfører plejeopgaverne i hjemmeplejen. Det er en meget kompleks opgave, og...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.