Herning er vært for det første folkemøde om mental sundhed Mental Talk er navnet på et nyt folkemøde med fokus på mental trivsel, som finder sted fra 1.-3. september i Herning. Her vil der være mere end 100 events fordelt på 6 scener i den centrale del af byen.

Initiativtagerne bag Danmarks første folkemøde for mental sundhed ønsker psykisk og fysisk sundhed ligestillet. Under sloganet ’Nu taler vi om det’ inviterer folkemødet til debatter og foredrag om emner som autisme og ensomhed. På workshops kan deltagere desuden lære at dyrke yoga og få hjælp til at stoppe med at ryge. »Rygning har en direkte påvirkning på trivslen, da rygning medfører en risiko for at udvikle en depression. Rygestop-workshops er et forsøg at ligestille fysisk og mental sundhed. De hænger...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind