Det glæder tre kommunale chefer sig til i 2018 De kommunale sundhedsprofiler, regeringsudspil om det nære sundhedsvæsen og at sætte et nyt hold politikere i gang kommer til at fylde i det kommunale sundhedsvæsen i 2018. Kommunal Sundhed har talt med tre chefer om, hvad de ser frem til dette år.

Michael Metzsch, Afdelingschef, Sundhed og Psykiatri, Aabenraa Kommune Kommunal Sundhed (KS): Hvad glæder du dig mest til at skulle i gang med? Michael Metzsch (MM): »Vi har en relativt stor udskiftning i byrådet, så vi skal arbejde med en masse nye politikere, og det bliver spændende formidlingsmæssigt at få sat dem ind i området. Vi har både et social- og sundhedsudvalg, og så kommer vi til at arbejde med et §17 stk. 4-udvalg, der skal arbejde med en ny sundhedspolitik...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.