Gentofte-borgere skal lave ny sundhedspolitik En ny styrelsesvedtægt i Gentofte Kommune betyder, at størstedelen af arbejdet i de traditionelle fagudvalg erstattes af ad hoc-opgaveudvalg med deltagelse af kommunens borgere. Et af de første udvalg skal lave kommunens nye sundhedspolitik.

Efter 150 år med en klassisk kommunal styringsform, hvor embedsmænd og politikere i fællesskab har udviklet og siden vedtaget politikken i Gentofte Kommune, sker der nu noget helt nyt. Den nordsjællandske kommune har nemlig besluttet fremadrettet at inddrage borgerne i alle større politiske beslutninger, og det betyder, at størstedelen af arbejdet i de de klassiske fagudvalg erstattes af opgaveudvalg, hvor borgere indgår på lige fod med kommunalpolitikerne. Fagudvalgene har hidtil mødtes 11 gange om året, men fremover kommer de kun...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind