Frederikssund søger sundhedschef Frederikssund Kommune er gået på jagt efter en person, der kan stå i spidsen for sundhedsområdet, der fra august etableres som et selvstændigt område.

Sundhedschef Birthe Grothe har forladt sin stilling i Frederikssund Kommune, som nu søger en afløser fra 1. august 2016. Tiltrædelsen sker samtidig med, at en organisationsændring træder i kraft og medfører, at sundhedsområdet etableres som et selvstændigt arbejdsområde med cirka 120 medarbejdere organiseret i fem områder – rehabiliteringsafdelingen, træningsenheden, tandplejen, sundhedsplejen samt et sundhedssekretariat. Af stillingsopslaget fremgår det, at kommunen søger en handlekraftig og beslutningsstærk person, der kan udvikle en resultatorienteret og evidensdrevet kultur med fokus på kerneopgaven. Der bliver desuden lagt vægt på, at...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.