Forsker vil identificere bedre livskvalitet for enlige gamle mænd Nyt forskningsprojekt skal være med til at hjælpe enlige gamle mænd til en bedre tilværelse. Alt for mange døjer nemlig med dårlig sundhed og følelsen af ensomhed.

En bedre alderdom for enlige, kortuddannede, ældre mænd er målet for et nyt forskningsprojekt på VIA University College i Holstebro. Forsker og psykolog Karen Pallesgaard Munk skal stå i spidsen for projektet, som skal løbe over de næste tre år. Gennem projektet vil Karen Pallesgaard Munk følge en række af de mænd, som blandt andet skal fortælle om deres ønsker til et godt liv. Gruppen af mænd, som er omdrejningspunktet for forskningsprojektet, betegnes af Karen Pallesgaard Munk som en udsat...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.