Finanslov sætter plejehjemslæger på dagsordenen Regeringen har præsenteret sit forslag til en finanslov for 2016, hvor der blandt andet er afsat penge til at sikre faste læger tilknyttet landets plejecentre.

Finansminister Claus Hjort Frederiksen (V) har i dag præsenteret regeringens forslag til en finanslov for de kommende år. Af udspillet fremgår det, at regeringen fra 2016 til 2019 vil afsætte 500 mio. kr. årligt, hvoraf et beløb vil blive lagt i Satspuljen, hvor regeringen i forhandlingerne med Folketingets øvrige partier ønsker at prioritere en bedre pleje og behandling af de svageste ældre. Det skal blandt andet ske ved bruge et beløb på at understøtte faste læger tilknyttet landets plejecentre, hvor beboerne ofte er demente...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind