Ekspert: Videokonsultationer vil være en gevinst for alle parter Ny app fra regionerne er et godt initiativ, mener sundhedsøkonom Kristian Kidholm. Han mener, at videokonsultationer kan have en lang række fordel – især i almen praksis, men ser også en risiko for øget efterspørgsel af sundhedsydelser.

I Danske Regioners nye app »Min Sundhed« skal borgerne kunne få videokonsultationer med sin egen praktiserende læge og hospitalernes speciallæger. Det glæder sundhedsøkonom og forskningsleder på Center for Innovation Medicinsk Teknologi på Odense Universitetshospital Kristian Kidholm, at sundhedsvæsenet kommer med på den teknologiske bølge. Han glæder sig til at se, hvordan videokonsultationerne kommer til at fungere i praksis. »Danske Regioners nye app lyder som et rigtig godt initiativ og et fornuftigt sted at begynde. Det kan ikke passe, at sundhedsvæsenet...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.