Egedal Kommune får ny centerchef for Sundhed og Omsorg Tina Wils er ansat som ny centerchef i Center for Sundhed og Omsorg i Egedal Kommune. Hun kommer fra et job som afdelingsleder i Københavns Sundhed- og Omsorgsforvaltningen.

Efter 13 år er det blevet tid for Tina Wils til at forlade Københavns Kommune. Hun er fra 1. maj ansat som Centerchef i Center for Sundhed og Omsorg i Egedal Kommune, skriver hun på LinkedIn.

Hun glæder sig til at til at tage fat på opgaven som centerchef.

»Jeg ser frem til at få lov til at være med til at sætte præg på udviklingen af det nære sundhedsvæsen i Egedal Kommune og understøtte, at borgerne i Egedal oplever at få relevant sundhed, sygepleje og omsorg tæt på deres hjem, uanset hvilken boform de bor i. Og fremfor alt at arbejde sammen om opgaverne med engagerede kollegaer og medarbejdere,« skriver hun i sit opslag.

Men det er også med en smule vemod, at hun forlader stillingen som afdelingsleder i Københavns Sundhed- og Omsorgsforvaltningen.

»Jeg har mødt så mange utrolig dedikerede og engagerede kollegaer, medarbejdere og ledere, som hver dag gør deres ypperste for at sikre de københavnske borgere relevante indsatser og muligheder. Det har været en kæmpe fornøjelse og et privilegium, og det er med vemod, at jeg siger farvel og tak for denne gang, men et nyt eventyr venter mig,« skriver hun.

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.