Efter få måneder forlader sundhedschef sin stilling Siden 2014 har syv forskellige personer stået i spidsen for Social-, sundheds- og beskæftigelsesforvaltningen i Jammerbugt Kommune. Flemming Staun er den seneste til at forlade posten.

Efter få måneder på posten som om sekretariatschef for Social-, sundheds- og beskæftigelsesforvaltningen i Jammerbugt Kommune har Flemming Staun valgt at sige op. Det bekræfter borgmester Mogens Chr. Gade (V) til Nordjyske. Flemming Staun er dermed den syvende chef siden marts 2014, der har haft jobbet. Den person, der havde stillingen i længst tid, havde jobbet i lidt over halvandet år, skriver Nordjyske. En tidligere stabschef i kommunen, Michael Binderup, har tidligere i Nordjyske beskyldt den øverste ledelse i forvaltningen...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind