Dosispakket medicin skal give ledige hænder I Københavns Kommune arbejder Sundheds- og Omsorgsforvaltningen på, at så mange borgere som muligt skal have dosispakket medicin. Det vil frigøre kostbar tid fra de sundhedsmedarbejdere, der hidtil har skullet bruge tid på dispensering.

I fremtiden vil mange flere københavnske borgere få pakket og doseret deres medicin direkte af en maskine på apoteket, i stedet for at kostbar hjemmeplejetid bliver brugt på opgaven. Det er målet for Københavns Kommunes Sundheds- og Omsorgsforvaltning, der arbejder på at få så mange borgere som muligt over på dosispakket medicin. Ud over at frigøre tid til andre opgaver, betyder dosispakket medicin højere sikkerhed for borgerne. »Det centrale er trygheden for borgeren, og dosispakket medicin har vist sig markant...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind