Dokumentationskrav ved lovlig magtanvendelse går for vidt Leder af et bosted for udviklingshæmmede forsøger at råbe politikerne op om det bureaukrati af registreringer, som medarbejderne er nødt til at bruge tid på ved lovlige magtanvendelser.

De ansatte på Brande Åcenter, der er et bosted for 32 mennesker med alvorlige udviklingshandicap, bruger hver dag mange timer på at dokumentere, når de bruger lovlige magtanvendelser over for beboerne. Omkring 8.000 siders dokumentation bliver det til på et år. Det skriver TV Midtvest. Eksempler på lovlige magtanvendelse kan være videoovervågning af en borger, der reagerer på en måde, så personen er til fare for sig selv, det kan være at holde en borger fast, når man hjælper med...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind