Demensvenlig britisk by giver Odense ny inspiration Politikere fra ældre- og handicapområdet i Odense Kommune har besøgt byen Crawley, hvor civilsamfundet i høj grad er involveret i at sikre demente borgere tryghed og længst mulig tid i eget hjem.

I Danmark handler debatten om demens i høj grad om, hvordan vi kan indrette vores plejeinstitutioner, så der skaber de bedste rum for gode liv til demente borgere. I en by i England ved navn Crawley har de dog en helt anden tilgang. Her er byens virksomheder i stedet involveret i at gøre hele byen til et demensvenligt sted at færdes. Repræsentanter for Odense Kommunes Ældre- og Handicapforvaltning har netop besøgt Crawley, og rådmand Brian Skov Nielsen er meget inspireret...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.