Danske Regioner klar med plan til at forhindre flere drab på bosteder Danske Regioner vil have 200 nye pladser på psykiatriske afdelinger og kommunale botilbud. Dansk Sygeplejeråd, Lægeforeningen og Dansk Psykiatrisk Selskab er positive.

Danske Regioner er nu klar med et forslag om 100 særlige rehabiliteringspladser i psykiatrien og 100-120 pladser på specialiserede socialpsykiatrisker bosteder. Forslaget er et forsøg på at løse problemerne med vold, trusler om vold, overgreb og drab i psykiatrien og socialpsykiatrien. Målgruppen falder i dag ned mellem de psykiatriske afdelinger og kommunernes bosteder – de er svært psykisk syge, som har et vedvarende behandlingsbehov, men ikke vil få noget ud af en langtidsindlæggelse i psykiatrien. Samtidig kan de være svære...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.