Danmarks bedste plejehjem 2021 er kåret Landsorganisationen Danske Seniorer har igen i år kåret Danmarks bedste plejehjem. Dette års vinder er friplejehjemmet Hesselvang.

Det blev en tæt affære, da medlemmerne af landsorganisationen Danske Seniorer skulle stemme om, hvem, de syntes, skulle løbe med titlen som Danmarks bedste plejehjem.  Med kun to stemmer ned til andenpladsen, var det friplejehjemmet Hesselvang i Hvalpsund kommune, der løb med titlen som Danmarks bedste plejehjem. Det skriver danske seniorer i en pressemeddelelse. I alt nåede fem plejehjem med i den afsluttende runde. Fire ud af de fem finalister er selvejende institutioner, hvilket ifølge Danske Seniorers landsformand Per K. Larsen...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind