Ældre- og Handicapforvaltningen i Aalborg får ny sekretariatschef 1. februar overtager Kirstine Kejser tøjlerne som sekretariatschef i Ældre- og Handicapforvaltningen i Aalborg Kommune.

Ældre- og Handicapforvaltningen i Aalborg Kommune får ny sekretariatschef fra februar, hvor Kirstine Kejser tiltræder stillingen. Hun kommer fra en tilsvarende stilling i Ledelsessekretariatet i Thisted Kommune, som hun har bestredet siden maj 2013. Kirstine Kejser er uddannet cand. scient. pol i 1998 fra Aarhus Universitet og har siden sin eksamen været ansat i forskellige offentlige forvaltninger. Hun medbringer en bred profil og erfaring fra ansættelser som konsulent, projektleder og personaleleder i både kommuner og region, skriver Aalborg Kommune i en pressemeddelelse....

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.