Kommunalt ansatte: Ressourcer er vigtigere end ny struktur

Spørger man de kommunalt ansatte, bør ældreplejen ikke flyttes væk fra kommunerne. I stedet skal der flere ressourcer til området og et stærkere samarbejde mellem sektorerne. Blandt andet ved for alvor at implementere og udvikle på nogle af de eksisterende tiltag.

Annonce

Netværk mod ‘statsassisteret selvmord’ vil nuancere debatten

Som reaktion på forskellige modeller fra regeringens ‘Udvalg for en mere værdig død’ er netværket ‘Nej tak til statsassisteret selvmord’ opstået. Et af medlemmerne, cheflæge Martin Schultz, frygter, at det kan blive en glidebane.

Overgrebsmand fra aarhusianske plejehjem dømt

En sosu-hjælper er blevet dømt for gentagne overgreb på en række plejehjem i Aarhus. Kommunen har oprettet et referenceregister i forhold til fremtidige ansættelser i Sundhed og Omsorg.

Annonce

FASTE TEAMS: TAG ‘LANG NÆSE-TESTEN’

Ældreloven kan ende som et formativt øjeblik, der gør en forskel, hvis man i den enkelte kommune får gjort det meget konkret for ledere, medarbejdere og borgere, hvad der ligger i begrebet ‘faste teams’.

Postnummerlotteri eller klasselotteri?

Vi synes at tiden er moden til at give den gas på forebyggelsesområdet, men vel at mærke med afsæt i den viden vi har om social og geografisk ulighed i sundhed, skriver fire forskere fra DEFACTUM.

Se flere jobs