Kommuner samarbejder om at reducere indlæggelser

Fem kommuner er gået sammen i et projekt, der har reduceret indlæggelser og genindlæggelser markant. Målet er at brede idéen ud til hele landet. Den nye lov om sygeplejerskers forbeholdte virksomhedsområde kan være med til at bane vejen.

Annonce

Nyt udspil skal sikre flere faglærte til sundhedsvæsenet og ældreplejen

Regeringen vil løfte kvaliteten på SOSU-uddannelserne, og vil have flere til at vælge og gennemføre en SOSU-uddannelse. Et nyt udspil fra regeringen foreslår et permanent økonomisk løft af uddannelserne, at flere skal have løn under deres uddannelse og at sikre sprogstøtte til elever, der har brug for det.

Stor bevilling skal hjælpe pårørende til unge i mistrivsel

En bevilling på 12 mio. kr. fra Nordea-fonden er startskuddet til Headspace nye rådgivningstilbud Headspace Family, som åbner op for rådgivning for pårørende for unge i mistrivsel. Headspace Family åbner i første omgang i fem pilotkommuner i sensommeren 2024.

Hvidovre henter ny centerchef i Roskilde

Det er med glæde, at Hvidovre Kommune kan præsentere Christel Damgaard som ny centerchef for Sundhed og Ældre. »Vi bliver nødt til at tænke ud af boksen,« siger den nye centerchef.

Annonce

Ud med silotænkning og ind med mere samarbejde og digitalisering

På Akutafdelingen i Kolding har vi positive erfaringer med, at vi som sygehus stiller os til rådighed for både praksis, præhospital og kommuner i forhold til sparring og undervisning. Ved at styrke det nære sundhedsvæsen styrker vi vores sygehus.

Der er opstået en fejl, feedet er sandsynligvis nede. Prøv igen senere.

Se flere jobs