Kære læser

For første gang holder Kommunal Sundhed konferencen ‘Den Gyldne Tråd’ 2. maj i København, hvor vi sætter spotlys på de initiativer, der gør hverdagen i det nære sundhedsvæsen bedre. 

Bliv klogere på, hvordan kommuner bruger dosispakket medicin, møder borgere via skærmbesøg eller laver bedre rute- og vagtplanlægning ved hjælp af kunstig intelligens. 

Bliv inspireret af de nominerede projekter til initiativprisen ‘Den Gyldne Tråd’ og få dommerkomiteens kommentarer og vurderinger til, hvorfor netop disse tre projekter er nytænkende og bør udbredes til resten af sundhedsvæsenet.

Dagens faglige ordstyrer er Jonatan Schloss, kommunaldirektør, Egedal Kommune, og tidligere direktør, Komponent og Jesper Bernstorf Jensen, ansv. chefredaktør, Kommunal Sundhed.

Hvis du tilmelder dig inden 1. april 2024, får du early bird-pris. Se programmet og tilmeld dig her.  

Jeg håber, vi ses til konferencen i maj.

Med venlig hilsen

Jesper Bernstorf Jensen

Ansv. chefredaktør

Kommunal Sundhed og Dagens Medicin

Annonce

Når sengen dræber

Ny let tilgængelig plakat viser, hvad man som plejepersonale skal være opmærksom på i forhold til sengeliggende borgere. Specialsygeplejersker fra Borgernær Sygepleje i Odense Kommune står bag plakaten.

Odense klar med handleplan for mental trivsel

Det er et fælles ansvar på tværs af kommunens forvaltninger at sikre den mentale trivsel for børn og unge, lyder devisen i Odense Byråd, der netop har vedtaget en 2030-handleplan for området.

Annonce

Hvem fortjener Den Gyldne Tråd 2024?

Kommunal Sundhed hædrer igen i år årets bedste, nye initiativ i det nære sundhedsvæsen med prisen Den Gyldne Tråd. Indstil din kandidat senest 3. april her.

Nu skal der gang i behandlingstilbud til børn og unge i mistrivsel

I løbet af 2024 skal alle kommuner være klar med et nyt behandlingstilbud til børn og unge i mistrivsel, så hvis ikke det allerede er sket, er det tid til at gå i tænkeboks nu. Ringsted Kommune er langt i sine overvejelser, men ser også en del udfordringer.

Se flere jobs