Birgit Refsgaard
»Vores ambition var at lære patienterne at blive bedre til at tage symptomerne i opløbet, og samtidig give dem en tryghed og psykisk sikkerhed ved at tilbyde dem backup døgnet rundt,« siger Birgit Refsgaard, sygeplejerske og ph.d.-studerende, lungemedicinsk afdeling på Aarhus Universitetshospital,Foto: Niels-Bjørn Albinus

Tværsektorielt lungeteam kan nedbringe indlæggelser af KOL-patienter Forebyggende pleje og tilbud om hjemmebehandling af KOL-patienter ser ud til at have effekt på både antallet af hospitalsindlæggelser og længden af indlæggelserne, viser undersøgelse fra Aarhus.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind