Lotte Hvas

Tidligere lægekonsulent vil være lægernes formand: Kræver stærkere stemme til primærsektoren Tidligere praktiserende læge og kommunal lægekonsulent Lotte Hvas stiller op til formandsvalget i Lægeforeningen, hvor hun vil arbejde for en stærkere primærsektor, hvor almen praksis og kommuner skal danne fælles front.

Kommunerne og almen praksis skal styrkes i det samlede sundhedsvæsen. Ikke kun af hensyn til primærsektoren, men også for at hospitalsvæsenet kan fungere optimalt. Det mener Lotte Hvas, tidligere kommunal lægekonsulent, praktiserende læge og næstformand i Etisk Råd, som lørdag meldte sit kandidatur til Lægeforeningens formandspost. »Jeg stiller op, fordi jeg mener, at primærsektoren – som jeg ser som både almen praksis og kommunerne – skal have en stærkere stemme. Balancen har været skæv i mange år. Vi må ikke gå...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.