»Jeg er rigtig glad for, at de syddanske kommuner har valgt at bakke så stærkt op om indsatsen for en røgfri fremtid, for det er vigtigt, at så mange som muligt melder sig på banen,« siger regionsrådsformand Stephanie Lose (V).

Syddanske kommuner går sammen om en røgfri fremtid Samtlige 22 syddanske kommuner i Region Syddanmark er gået sammen med regionen for at sikre børn og unge en røgfri fremtid.

Region Syddanmark og regionens 22 kommuner er gået sammen i et forsøg på at skabe en røgfri fremtid. Regionen vil blandt andet samarbejde med ungdomsuddannelserne for at reducere rygning blandt eleverne. Imens har kommunerne fokus på grundskolerne. »Jeg er rigtig glad for, at de syddanske kommuner har valgt at bakke så stærkt op om indsatsen for en røgfri fremtid, for det er vigtigt, at så mange som muligt melder sig på banen. Vi ved, at rygning er den enkeltfaktor, der...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.