Region ansætter direktør med ansvar for samarbejde med kommuner Christian Boel får som koncerndirektør med særligt ansvar for psykiatri- og socialområdet samt nære sundhedstilbud i Region Midtjylland ansvar for samarbejdet med kommuner, praktiserende læger og speciallæger.

Regionsrådet i Region Midtjylland har ansat Christian Boel som koncerndirektør med særligt ansvar for psykiatri- og socialområdet samt nære sundhedstilbud. Han har været konstitueret i stillingen siden november 2014, hvor han trådte til efter Anne Jastrup, der skiftede til en stilling som underdirektør i TrygFonden. Christian Boel er 48 år, uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og har siden 2009 arbejdet med ledelse af sundhed i Region Midtjylland. Først som afdelingschef for Sundhedsplanlægning, siden som vicedirektør på samme område. Før tiden i...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind