Der har været en samlet rekrutteringsproces for alle tre stillinger i Odense Kommune. Det har givet mulighed for at sammensætte den helt rigtige chefgruppe, lyder det fra den administrerende direktør.

Odense Kommune har ansat tre nye chefer Snart starter tre nye ansigter i Ældre- og Handicapforvaltningen Odense. De nye medarbejdere er hentet fra andre kommuner.

Det har været intenst at finde hele tre nye chefer til Odense Kommune. Siden stillingerne blev slået op i begyndelsen af året, har der kørt én samlet ansættelsesproces, hvilket ifølge administrerende direktør i Ældre- og Handicapforvaltningen, Gitte Østergaard, har banet vej for noget positivt: »Jeg er virkelig glad for, at vi får tre så stærke og erfaringsrige profiler, der hver især har et indgående kendskab til deres områder. Vi har kørt en samlet rekrutteringsproces for alle tre stillinger, hvilket har...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.