Nyt forskningsprojekt skal undersøge én indgang for socialt udsatte til sundhedsvæsenet
Lektor Viola Burau og postdoc Michael Fehsenfeld fra Aarhus Universitet skal undersøge, hvordan det påvirker socialt udsattes livskvalitet, når de får én indgang til sundhedsvæsenet.Foto: Simon Byrial Fischel, AU Health.

Nyt forskningsprojekt skal undersøge én indgang for socialt udsatte til sundhedsvæsenet Lektor Viola Burau og postdoc Michael Fehsenfeld mener, at det er helt centralt, at socialt udsatte får lettere adgang til sundhedsvæsenet. Hvordan skal de undersøge i nyt forskningsprojekt.

Virkeligheden for socialt udsatte er, at de hyppig er kontakt med sundhedsvæsenet og har ringe muligheder for at få adgang til og gavn af de sundhedsydelser, de har brug for. Det påvirker social udsatte hårdt, når de skal henvende sig flere steder for at få adgang til forskellige sundhedsydelser. Der bør i stedet været én indgang til sundhedsvæsenet for socialt udsatte, mener lektor Viola Burau og postdoc Michael Fehsenfeld fra Aarhus Universitet. De har netop fået 1 mio. kr. fra...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind