Annonce

Kommunal familiechef bliver ældreminister

Den tidligere familiechef i Viborg Kommune Mette Kierkgaard, der er valgt til Folketinget for Moderaterne, er ny ældreminister. »Ældreområdet er vigtigere end nogensinde,« siger den nye ældreminister.

Danmarks nye flertalsregering vil vaske tavlen ren på sundhedsområdet

Der er grundlæggende forandringer på vej på sundhedsområdet, men formentlig først et godt stykke inde i 2024. Det fremgår af det regeringsgrundlag, som Socialdemokratiet, Venstre og Moderaterne præsenterede onsdag. Aftalen indeholder også konkret finansiering til psykiatrien og akutområdet.

Julehåbet findes i decentraliseringen af sundhedsvæsenet

TAL SUNDHEDSVÆSENET OP: En samtale med en sygeplejelev på en akutplads i kommunen tændte mit julehåb. Jeg så et glimt af et sundhedsvæsen, som finder konkrete veje i samarbejdet om behandlingen til gavn for både patienter og medarbejdere – og så aflaster det sygehusene, skriver formanden for kommunale velfærdschefer.

Annonce

To be AND not to be.  Hvad skal vi tage med fra Buurtzorg?

Der er et kæmpe potentiale i at designe små tværfaglige teams, der har en høj grad af selvstyring og selvledelse, når det gælder plejeopgaven. Samtidig tror jeg ikke på, at der er meget fremtid i teams, der skal tage sig af alt muligt andet, skriver Thomas Karlsson

Se flere jobs