Annonce

Har vi overhovedet brug for en ældrelov?

Danmark skal have en ældrelov, sagde statsministeren i sin nytårstale, og siden har forskellige aktører på feltet bredt debatteret, hvad den skal indeholde. Senest på KL’s webinar ‘Ingen ældrelov uden sundhed’, hvor Sidsel Vinge argumenterede for, at der mere er brug for at tage udgangspunkt i borgernes behov frem for deres alder. 

FOA-formand i appel til kommunerne: Få flere på fuldtid

Selvom kommunerne er blevet bedre til at slå fuldtidsstillinger i ældreplejen op, så er langt de fleste stillinger stadig på deltid. FOA-formand pointerer derfor, at der er lang vej igen, hvis man skal afbøde personalemanglen.

Annonce

Dosispakket medicin skal give ledige hænder

I Københavns Kommune arbejder Sundheds- og Omsorgsforvaltningen på, at så mange borgere som muligt skal have dosispakket medicin. Det vil frigøre kostbar tid fra de sundhedsmedarbejdere, der hidtil har skullet bruge tid på dispensering.

I Aabenraa bruger de e-sport til at træne mestring

Træning gennem leg er centralt i det e-sportstilbud borgere med angst kan blive en del af i Aabenraa Kommune. Tilbuddet kobler interessen i e-sport og de mestringsstrategier, der kan bruges i dagligdagssituationer, som kan være svære at håndtere.

Se flere jobs