Kære læser,

For femte år i træk samler Dagens Medicin og Netdoktor sundhedsdanmark til årets store sundhedskonference, ‘2 dage for sundheden’, som afholdes den 21.-22. november i København.

I år stiller vi skarpt på fremtidens sundhedsvæsen, herunder naturligvis også det nære sundhedsvæsen. Du kan bl.a. høre seneste nyt fra en række fremtrædende medlemmer af robusthedskommissionen og sundhedsstrukturkommissionen, som vil diskutere nogle af sundhedsvæsenets aktuelle udfordringer.

Kollegarabat: I får 25 pct. rabat på tilmelding nr. 2 og opefter.

Se hele det spændende program og tilmeld dig her.

Jeg håber vi ses til konferencen i november.

Med venlig hilsen

Jesper Bernstorf Jensen

Ansv. chefredaktør

Dagens Medicin og Kommunal Sundhed

Annonce

Annonce

Aarhus laver festival for seksuel sundhed

Flere får klamydia i Aarhus. Det vil kommunen ændre bl.a. ved at lave en festival, der skal agere samlingssted for samtalen om krop, grænser og seksualitet for alle aldersgrupper.

Første vagtplan for Natlægevagt Syd er klar

Region Syddanmarks Natlægevagt Syd er nu et skridt længere med at få etableret sig. Vagtplanen for februar, marts og april 2024 er klar, og alle 768 vagter er dækket. Natlægevagt Syd træder i kraft 1. februar 2024.

Herning skaber holdbare mandefællesskaber

Mange kommuner etablerer forløb for mænd for at styrke deres sundhed, men det er ikke så tit, at mændene holder sammen efter forløbet. I Herning har mandefællesskaberne vist sig at være holdbare igennem flere år, og det skyldes bl.a. længden på forløbet, mener tovholder Elsebeth Houe.