Annonce

Fire ugers pusterum til trængte hospitaler

Udrednings- og behandlingsgarantien er suspenderet i foreløbigt fire uger. En nødvendig og hårdt tiltrængt beslutning, mener både Lægeforeningens formand og formanden for Dansk Kirurgisk Selskab.

Så mange er smittet med corona i din kommune

13.057 nye smittede siden i går. 77 pct. er færdigvaccineret, og over 36 pct. har fået første revaccination. Få overblik over, hvor mange coronasmittede og vaccinerede der er i landets 98 kommuner.

Annonce

Behov for opgør med kassetænkning og ulighed i adgang til diabetesteknologi

Regeringens visioner om at mindske uligheden i sundhedsvæsenet, klinger hult, når personer med type 1-diabetes fortsat overses som patientgruppe. Det er tid til et opgør med geografisk ulighed i adgang til diabetesteknologi. Lad os derfor få genforhandlet en ny national diabeteshandlingsplan, hvor lige adgang til sensorbaseret diabetesteknologi er i fokus, skriver Tine Filges, formand for Type1 – Tænketank for diabetes.

Glædelig jul og godt nytår

Kommunal Sundheds nyhedsbrev går på juleferie og vender tilbage igen tirsdag 11. januar. Hvis du har ideer eller tip til historier, er du mere end velkommen til at skrive til journalist Katrine Pinborg på: kapi@kommunalsundhed.dk
Genbesøg en af årets mest populære og læseværdige artikler herunder.

Fra sundhedschef til SOSU-elev: »Den helt rette prioritet for mig«

Peter Borup Sørensen stoppede som sundhedschef i Viborg for i august at begynde som SOSU-elev. Valget traf han for at gå ned i tid og for at komme tæt på mennesker. I en tre måneders praktikperiode på et plejehjem kunne han hver dag mærke, at han gjorde en forskel.

Der er opstået en fejl, feedet er sandsynligvis nede. Prøv igen senere.

Se flere jobs