26 aug 2021  | Læs nyhedsbrevet på web
Annonce

Talknusere i Aalborg skal sætte pris på knogleskørhed

OSTEOPOROSE: Et ph.d.-projekt på Aalborg Universitet vil beregne ­cost-benefit-effekten af en særlig indsats for at ­forebygge osteoporose. Analysen vil især prøve at måle og indregne kommunernes udgifter.

Annonce

Så mange er smittet med corona i din kommune

Covid-19: Få overblik over, hvor mange coronasmittede og vaccinerede der er i landets 98 kommuner. 70 pct. er færdigvaccineret.

Behov for en samlet plan for udviklingen af det nære sundhedsvæsen

Debat: Det er KL’s klare forventning, at sundhedsklyngerne er en vigtig brik i at understøtte et bedre patientforløb bl.a. ved at sikre, at kommunerne også får adgang til bistand fra sygehuslæger på de midlertidige pladser, skriver Jette Skive (DF).

Vores tilgang til aldring bliver afgørende for fremtidens velfærd

Blog: Vi har brug for en sammenhængende strategi for at holde hånden under velfærdsstaten, mens den danske befolkning bliver ældre, og vi har brug for at gå mange sammen om at arbejde på den nu. Ikke mindst for de unges skyld.

Kommunale akutfunktioner skal sikre, at færre patienter falder mellem to stole

Debat; Den nye overenskomst for almen praksis byder på styrket samarbejde med kommunale akutfunktioner, og det er forhåbentligt første skridt til at udvikle samarbejdet på tværs af sektorer.

Ældreanalyse hjælper Bornholm til en bedre hverdag

Ældre: Bornholms Regionskommune har afsluttet et treårigt analysearbejde på ældreområdet. Nye arbejdsgange og færre ledelsesspænd får trivslen til at stige, og sygefraværet til at falde. Rekruttering er dog stadig et problem for kommunen, forklarer ældrechef.

IV-behandling i borgerens nærmiljø er oftest bedst

Hjemmebehandling: Nyt studie fra DEFACTUM viser, at når en række forudsætninger er opfyldt, er intravenøs behandling lige så sikker og effektiv i hjemmet som på hospitalet. Derudover er borgeren mere tilfredse, når de sparer turen på hospitalet.

Der er opstået en fejl, feedet er sandsynligvis nede. Prøv igen senere.

Denne mail er sendt til *|EMAIL|*

Ønsker du ikke at modtage flere nyhedsbreve fra Kommunal Sundhed, kan du klikke her

Her kan ændre dit samtykke til modtagelse af nyhedsbreve.

Her kan du administrere dine tilmeldinger til vores nyhedsbreve.

Kommunal Sundhed
E-mail: info@kommunalsundhed.dk
Tlf. 3332 4400
Adresse: Møntergade 19, 1140 København K

Ansv. chefredaktør: Rikke Esbjerg