Kære læser,

Dagens Medicin og Netdoktor samler igen i år sundhedsdanmark til årets store sundhedskonference, ‘2 dage for sundheden‘, den 7.-8. november i København.

I år stiller vi bl.a. skarpt på det nære sundhedsvæsen, der står overfor en tsunami af flere ældre, og ‘ledelse i mellemrummet’, dvs. samarbejdet mellem hospital, almen praksis og kommune.

Se hele det spændende program og tilmeld dig her.

I Lemvig er udgangspunktet, at borgere får ydelser i sygeplejeklinikker

En borger skal, hvis de kan, selv komme til en sygeplejeklinik frem for at få hjælp i hjemmet. Det udgangspunkt arbejder Lemvig Kommunes sygeplejersker efter. Kommunen vil ændre mindsettet fra hjemmesygepleje til kommunal sygepleje, hvilket falder helt i tråd med input til regeringens ældrelov.

Annonce

Faglig ramme for nærhospitalerne på plads

Sundhedsstyrelsen har udgivet den faglige ramme for nærhospitalerne. I begyndelsen af 2023 bliver puljen på 4 mia. kr. til etableringen af op til 25 nærhospitaler slået op.

Annonce

Assens henter direktør fra Kerteminde

Stine Dideriksen er ny chef for Ældre og Rehabilitering i Assens Kommune. Hun er optaget af at få mennesker, som arbejder med mennesker, til at lykkes.

Lad nye, men simple veje løse behandlerkrise

Regering kan løse behandlerkrise med flere ældre og færre behandlere ved at øge optag på uddannelserne og innovative samarbejder mellem uddannelser og de enkelte klinikker, skriver formand for Dansk Tandsundhed.

Der er opstået en fejl, feedet er sandsynligvis nede. Prøv igen senere.

Se flere jobs