Kære læser,

For femte år i træk samler Dagens Medicin og Netdoktor sundhedsdanmark til årets store sundhedskonference, ‘2 dage for sundheden’, som afholdes den 21.-22. november i København. 

I år stiller vi skarpt på fremtidens sundhedsvæsen. Over to dage og fire forskellige spor vil du kunne opleve en række spændende oplægsholdere præsentere de nyeste sundhedsteknologier og ledelsestrends, der vil præge udviklingen i sundhedssektoren i de kommende år. 

Du kan booke billet til en ekstra god pris inden 24. september. Se hele det spændende program og tilmeld dig her.

Jeg håber, at vi ses til konferencen i november.

Med venlig hilsen

Jesper Bernstorf Jensen

Ansv. chefredaktør

Dagens Medicin og Kommunal Sundhed

Forskning: Fællessang virker sundhedsfremmende

En konference i Thisted har sat fokus på sangfællesskabers mange positive effekter på helbred og trivsel. Og nu er en er en håndfuld kommuner i samarbejde med Sangens Hus klar til at sætte gang i pilotprojekter under temaet ‘Sundhedssang’.

Annonce

Annonce

Specialiserede akutteams bygger vigtig bro mellem primær og sekundær sektor

Specialiserede hjemmesygeplejeteams kan være med til at binde primær og sekundær sektor. En undersøgelse i Herlev, Furesø og Ballerup kommuner, der i samarbejde med Herlev og Gentofte Hospital og de praktiserende læger har haft et team siden 2015, viser, at det skaber bedre sammenhænge og kommunikation og øger trygheden for både borgere og medarbejdere.

Der er opstået en fejl, feedet er sandsynligvis nede. Prøv igen senere.

Se flere jobs