Nordjylland vil sætte gang i nye praksis­forsøg Region Nordjylland vil søge om lov til at etablere to praksisklinikker, der skal fungere som en integreret del af Regionshospitalet Nordjylland. Regionsrådsformand ser stor fordel i at kunne dele medarbejdere på nye måder.

Problemer med at tiltrække nok praktiserende læger på Mors og i Hjørring skal løses med alternative praksismodeller. Det er konklusionen på et møde i Region Nordjyllands Forretningsudvalg, hvor et politisk flertal har vedtaget at sende en ansøgning til Sundheds- og Ældreministeriet med ønsket om at etablere to nye praksisklinikker, der skal indgå i et tæt samarbejde med både hospital og kommune. Sådan lyder det fra Ulla Astman (S), regionsrådsformand i Region Nordjylland. »Jeg ser klart en fordel i at kunne...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.