Ministerium sætter navne på medlemmer af Lægedækningsudvalget Et nyt udvalg nedsat af regeringen skal finde løsningsforslag til at opnå en bedre lægedækning i yderområderne. Medlemmerne i udvalget er netop blevet offentliggjort i dag.

De socialt belastede og yderligt liggende områder i landet oplever ofte mangel på speciallæger på sygehusene og praktiserende læger generelt. Det skal det nyligt nedsatte Lægedækningsudvalg nu forsøge at finde løsninger på, og medlemmerne er netop blevet udpeget. Det skriver Sundheds- og Ældreministeriet på sin hjemmeside. Udvalget kommer til at bestå af en fordeling af i alt 15 medlemmer fra hhv. Lægeforeningen, Danske Regioner, Kommunernes Landsforening, Sundheds- og Ældreministeriet, Finansministeriet og Sundhedsstyrelsen med Martin Teilmann som formand. Udvalgets formand er...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind