Eigil Boll Hansen

Mening og tillid er nøgler til god rehabilitering Den mest succesfulde rehabilitering af ældre mennesker opnår man gennem en rehabiliteringsindsats, der er baseret på tillid og respekt for det, der er meningsfuldt for den enkelte borger. Det viser ny litteraturgennemgang fra KORA.

Rehabilitering er en af de største sundhedsopgaver, som kommunerne skal løfte, og opgavens vigtighed kan dårligt undervurderes. Den såkaldte hverdagsrehabilitering, der skal sikre at ældre borgere genvinder deres funktionsniveau efter sygdom eller skade, er forudsætningen for, at borgerne kan klare så meget som muligt selv – en vigtig faktor for livskvalitet, men også for kommunernes økonomi. Der er derfor god ræson i at undersøge, hvordan man bedst muligt laver hverdagsrehabilitering, fortæller docent Eigil Boll Hansen fra KORA, der netop har...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind