For borgere på Læsø vil det digitale nærhospital indebære, at de tilbydes videokonsultation med en læge/sygeplejerske, der fysisk er placeret på Regionshospital Nordjylland.

Læsø får digitalt nærhospital Flere borgere skal i fremtiden modtage behandling og konsultation i eget hjem. Vendsyssel-samarbejde sætter gang i et lokalt projekt med digitalt nærhospital.

Læsø bliver det første sted i Region Nordjylland, hvor der etableres et nærhospital med digitale løsninger til borgerne. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Region Nordjylland. Sundhedsklynge Nord vil oprette en telemedicinsk enhed i Vendsyssel, og i den forbindelse har Læsø Kommune peget på sig selv som oplagt prøvested for de digitale muligheder. Borgmester: Store perspektiver Sundhedsklynge Nord er det ene af fire sundhedsklyngesamarbejder i Nordjylland mellem kommuner, praktiserende læger og Region Nordjylland. Sundhedsklyngens opgave er på tværs af sektorer...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind