Torben Klitmøller Hollmann.
»Vi har behov for konkrete løsninger – ikke yderligere dokumentation for, at der eksisterer et problem. Derfor er det meget skuffende, at hverken finansloven eller kortlægningen stiller løsninger frem,« siger Torben Hollmann, sektorformand for social- og sundhed, FOA.

Kortlægning af sosu-mangel får kritik Regeringens initiativer for at løse rekrutteringsudfordringer på social- og sundhedsområdet er ikke ambitiøse nok, mener FOA.

En af de mest akutte udfordringer for det nære sundhedsvæsen er manglen på social- og sundhedspersonale og sygeplejersker, der forventes at blive forværret i de næste par år. Derfor afsatte regeringen i den seneste finanslov 150 mio. kr. til området og igangsatte en kortlægning. Både undervisningsminister Merete Riisager (LA), ældreminister Thyra Frank (LA), sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) og uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers (V) har været inde over den nye kortlægning, der i al stilfærdighed udkom i fredags. Initiativerne...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.