Kommunerne er klar med husly til mindst 15.000 ukrainere Forberedelserne til at modtage ukrainere i kommunerne er i fuld. Undersøgelse fra KL viser, at kommuner er klar med husly til mindst 15.000 ukrainere.

Regeringen forventer, at omkring 20.000 ukrainere kommer til Danmark i den kommende tid. Kommunerne er allerede klar med husly til mindst 15.000 ukrainere. Det viser en undersøgelser fra KL, hvor 85 kommuner har svaret på et spørgeskema. »At kommunerne kan stå klar med mindst 15.000 sengepladser, vidner om den enorme opbakning og vilje til at hjælpe, der er i landets kommuner og blandt civilsamfundet,« siger KL’s formand Jacob Bundsgaard (S) i en pressemeddelelse. Undersøgelsen viser også, at langt størstedelen af...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind