Københavns kommune belønner sundhedsmedarbejdere Efter fem års ansættelse i Københavns Kommunes Sundheds- og Omsorgsforvaltning belønnes sygeplejersker og social- og sundhedsmedarbejdere med direkte borgerkontakt med et løntillæg på 7.000-10.000 kr.

I et forsøg på at gøre kommunens hoser grønne hos en medarbejdergruppe, der er stor efterspørgsel efter, har Københavns Kommune nu sikret en lønstigning til kommunens sundhedsmedarbejdere efter fem års anciennitet. Det er resultatet af efterårets budgetforhandlinger, der nu omsættes i kontante tillæg. I de næste fire år tildeles der 22,5 mio. kr. hvert år til sundhedsområdet og direkte ud i medarbejdernes lommer. »Det her er en anerkendelse til medarbejderne. De yder en kæmpe indsats på trods af manglen på...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind