KL og Scleroseforeningen udgiver fælles anbefalinger Siden kommunalreformen har kommunerne haft det fulde ansvar for sammenhængende rehabiliteringsforløb til borgere med sclerose. Men indsatsen kan blive bedre, og derfor udgiver KL og Scleroseforeningen i fællesskab et sæt anbefalinger.

Cirka 14.000 danskere lever med sclerose, men gruppen er voksende, og hvert år kommer der 600 nye tilfælde til. Det er langt fra alle sclerosepatienter, der har kontakt til deres kommune, men faktisk har kommunerne siden kommunalreformen i 2007 haft det fulde ansvar for at tilbyde et sammenhængende rehabiliteringsforløb på tværs af sektorgrænser og sundheds- og sociallovgivning. Derfor udgiver KL og Scleroseforeningen i fællesskab et sæt anbefalinger, der skal sikre bedre samarbejde omkring sclerosepatienterne. Anbefalingerne blev introduceret tirsdag på KL’s...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind