Hjemmesygeplejen i Fredericia bruger halvdelen af tiden på medicinhåndtering Fra 2002 til 2016 har hjemmesygeplejen i Fredericia Kommune leveret dobbelt så mange timer i hjemmesygepleje. Hovedparten af væksten skyldes ydelser relateret til medicinhåndtering.

En kortlægning af hjemmesygeplejen i Fredericia Kommuner viser, at hjemmesygeplejen har fordoblet deres timeforbrug fra 2006 til 2006. Det er Vive – Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd, der har stået for kortlægningen. I kortlægningen bliver det konkluderet, at det ikke kan gives entydige svar på, hvorfor mængden af ydelser er steget så meget. Men der komme dog alligvel et bud på nogle forklaringer. Den dominerende årsag til stigningen i forbruget af hjemmesygepleje i Fredericia Kommune er ikke ændrede...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.