Fire film viser livet på plejecentre Svendborg Kommune sætter i fire korte film fokus på livet på plejecentrene i kommunen.

Livsglæde, selvbestemmelse, omsorg rehabilitering er blandt emnerne i fire små kortfilm, som Svendborg Kommune har producereret, der viser livet på kommunens plejecentre. »Det har vi gjort, fordi vi gerne vil præsentere noget af vores virkelighed og vise, hvordan livet også leves på plejecentrene. Vi synes, det er vigtigt at vise, at der findes meget glæde, livskvalitet og stjernestunder på plejecentrene i Svendborg Kommune,« skriver kommunen på sin hjemmeside. I de fire film fortæller plejecentrenes beboere om deres liv. Livsglæde [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=u7cCTHsLfTQ&w=700] Tryghed & omsorg [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=bRYB2TphKRI&w=700]...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind