De svære sammenhænge Man lever sit liv uden for hospitalet, men det er umuligt for den enkelte sygeplejerske eller læge på hospitalet at vide præcist, hvordan det fungerer i patientens hjemkommune. Der er hjælp at hente i sundhedsaftalerne.

Et lille barn med en alvorlig og sjælden sygdom indlægges på Rigshospitalet. Barnet kræver en højt specialiseret behandling og må livslangt være forbundet til forskellige behandlingsredskaber og hjælpemidler. Forældrene lærer langsomt at varetage pleje og medicinering af deres barn og bliver fortrolige med de nødvendige hjælpemidler. De skal selvfølgelig være hjemme med deres lille barn og skabe en så almindelig tilværelse som muligt. Rigshospitalet modtager patienter fra hele landet. Siden kommunalreformen er flere opgaver i forhold til forebyggelse, genoptræning og...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.